Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 TREKORIENTACIÓ 2009

Màxima participació amb 700 inscrits a la Trekorientació del bosc de Poblet
La Trekorientació a la Ruta del Cister s'ha reduït enguany a una sola prova al voltant del monestir de Santa Maria de Poblet. No obstant això, el nombre d'inscrits va arribar a la xifra límit de 700 persones, per la qual cosa l'organització va haver de tancar la inscripció abans d'hora. Amb dos punts de sortida i quatre tipus de recorreguts, van poder participar ahir en la prova famílies, grups d'amics i corredors. // El Punt

Els recorreguts verd i blau es van iniciar com sempre des del monestir, i els recorreguts vermell i groc sortiran des del centre de la vila de l'Espluga de Francolí i del Castellfollit respectivament. L'organització de la Treko'09 va oferir un servei d'autocar des de Poblet fins al punt de sortida per als circuits vermell i groc que prèviament havien escollit aquest servei.
Inscripcions tancades abans de temps
L’organització es va veure obligada a tancar abans d’hora les inscripcions de la Trekorientació 2009, en arribar als 700 inscrits, la xifra límit establerta amb l’objectiu de mantenir la seguretat i qualitat de la prova pel Bosc de Poblet, que recorre els llocs més singulars al voltant del monestir cistercenc de Santa Maria de Poblet.
Data: 18-04-2009