Dissabte, 27 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 HOQUEI

El Vilatel Casal de l'Espluga afronta el final de Lliga amb opcions per a assolir l'ascens
A falta de dues jornades per al final de la lliga, el Vilatel Casal de l’Espluga es manté a les primeres posicions de la classificació i amb moltes opcions per aconseguir l’ascens de categoria. En hoquei base destacar que aquest proper diumenge es viurà un altre derbi comarcal, en aquesta ocasió seran els equips prebenjamí i benjamí els que s’enfrontaran a l’A.E.Montblanc, a partir de les 10 del matí al pavelló del Casal. L’equip aleví jugarà contra el Lloret. El partit de segona catalana es jugarà a ¼ de 7 de la tarda. // Marc Fuguet

01-03-2009

Alpicat 5 – Vilatel Casal de l’Espluga 5

La de la pista del Juneda ha estat la única derrota que han sofert els jugadors de l’Espluga, ja que han aconseguit sumar punts en la resta de jornades. Continuarem amb el partit disputat a Alpicat, on les coses pintaven molt bé, ja que els locals no aguantaven la bona sortida dels espluguins, que s’avançaven al marcador per 1 gol a 4.

Tot i això, l’Alpicat va demostrar haver millorat notablement el seu joc respecte a la primera volta de la Lliga, incorporant també nous jugadors, i a la segona meitat van aconseguir acostar-se al marcador gràcies a algunes individualitats. Finalment, a manca d’un minut per acabar el partit, els locals aconseguirien marcar un gol per acabar el partit amb un empat a 5.


15-03-2009

Juneda 8 – Vilatel Casal de l’Espluga 4

Fent un repàs als últims resultats de l’equip començarem mencionant la derrota a la pista del Juneda. Aquesta pista és sempre complicada per als espluguins, i més quan es tracta de visitar el que fins llavors era el segon classificat de la categoria. El partit va començar amb molts nervis per part dels jugadors de l’Espluga, cosa que va afavorir als locals per distanciar-se al marcador durant la primera meitat.

La segona part va ser més igualada i amb moltes ocasions dels espluguins per acostar-se al marcador, però la manca d’encert va ser la nota dominant i el partit va acabar amb la citada derrota per 8 gols a 4.


29-03-2009

Vilatel Casal de l’Espluga 6 – Mollerussa 2

El següent partit es va tornar a jugar a la pista del Casal de l’Espluga. Aquest cop el rival era el Mollerussa, que sense disposar de molts efectius a la banqueta, no varen poder aguantar el ritme de joc dels locals. Els espluguins van dominar el partit, que tot i no ser massa espectacular, va estar controlat de principi a fi, acabant amb un resultat de 6 gols a 2 que feien retrobar-se amb la victòria als de l’Espluga davant la seva fidel afició.


01-04-2009

Amposta 1 - Vilatel Casal de l’Espluga 1

La mateixa setmana, abans de l’aturada de la competició per Setmana Santa, el Vilatel Casal de l’Espluga va haver de disputar un partit ajornat a la complicada pista de l’Amposta. Eren pocs els equips que havien aconseguit treure quelcom positiu en la visita a les terres de l’Ebre, però els jugador de l’Espluga no podien tornar a fallar. El partit va estar molt ben controlat pels espluguins. Tot i avançar-se els locals en un gol de contracop, Jordi Cots aconseguiria empatar pocs minuts després. A partir d’aquest moment el domini espluguí va ser constant i les poques ocasions dels locals eren aturades amb seguretat per Bartolí.

La manca d’encert va ser la culpable de que el partit acabés amb un empat, tot i que cal mencionar la desafortunada actuació de l’àrbitre, conegut arreu per la seva trajectòria a nivell nacional. El col·legiat va oferir un lamentable espectacle amb un seguit de decisions inexplicables al llarg de tot el partit, xiulant penals i faltes directes sense motiu aparent, arribant a complicar-se la vida de tal manera que fins i tot un partit sense gens de contacte físic ni entrades desmesurades va estar a punt d’acabar amb una batalla campal.


Un cop resumits el darrers resultats dels espluguins, i coneixent també els resultats dels rivals, la situació a manca de dos partits és molt favorable per a que els jugadors de l’Espluga aconsegueixin l’ascens de categoria. Per a aconseguir-ho s’ha de sumar almenys una victòria en les dues jornades de lliga que queden per disputar. La primera ocasió serà la pròxima setmana, a la pista del Casal de l’Espluga contra el Reus Deportiu. L’equip visitant ja no té opcions matemàtiques per a assolir l’ascens i els espluguins no volen deixar escapar l’ocasió d’aconseguir la victòria com a locals, ja que únicament el Juneda ha estat capaç d’endur-se un empat en la seva visita a l’Espluga. Per això animem de nou a tots els aficionats a fer costat a l’equip, de la mateixa manera que han fet durant tota la temporada i esperem poder-los oferir de nou la victòria que tots tant desitgem.

Data: 18-04-2009