Dijous, 25 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 U.E. L'ESPLUGA - EQUIP MASCULÍ

La UE l'Espluga no sentencia en la primera part i deix escapar dos punts
UE l’Espluga - 2: A. Lopez, Sergio, Toni, A. Ayats ( J. Pérez 62’ ), Manuel , Francesc , Jonathan, Petru (Xavier 72’), Bogdah ( Ioan Mihai 78’), Miquel, J. Amatllé (Ricard 56’),

Racing Rocafort - 2


Aquest passat dissabte dia 31 de Gener l’equip espluguí tornava a jugar davant el seu públic i s’enfrontava al Racing Rocafort. El Partit és preveia força complicat ja que el temps no acompanyava massa, el fet és que l’equip local va saltar al camp molt concentrat i decidit a decidir el derbi en aquesta primera part. En aquest primer temps l’Espluga portava el ritme del partit, creant moltes ocasions i fen anar de corcoll a la defensa local, que és treia la pilota de sobre com podia. Aquest fet va provocar que hi haguessin molts llançaments de corner a favor de l’Espluga, i era en aquestes situacions on l’equip local creava més perill, el fet és que ja en el minut trenta d’aquest primer temps Xesco de cap s’avançava al seu marcador i feia pujar el 1-0 en el marcador.
A partir d’aquest gol el Racing Rocafort semblava voler despertar i mitjança’n Roc, davanter del Racing Rocafort, van crear perill a les proximitats de l’ària local. L’Espluga que no és conformava amb l’un a zero va anar a buscar el segon, ja en el minut 42 Petru encara el defensa i aquest li fa una falta molt innocent dins l’ària, el col·legiat va senyalar la pena màxima. Semblava que les coses és posaven de cara per l’Espluga, però Petru va xutar el penal directament a fora i va desaprofitar el fet de marxar al descans amb un avantatge més gran el marcador, així doncs amb l’un a zero en el marcador és va arribar al descans del partit.

En la segona part l’equip visiten va agafar moral i va sortir decidit a treure algun punt del camp del Riu Sec, aquest fet va provocar que als deu minuts de la represa el Racing Rocafort aconseguís el gol de l’empat, a partir d’aquest moment el partit va ser molt més disputat i cada cop més travat, la pluja que queia tampoc va ajudar a veure bon joc, ja que el camp s’anava enfangant i és feia més complicat controlar l’esfèric, sobre tot en el mig del camp, aquest fet va provocar que el joc s’anés endurin i no hi agüés ritme de partit. Tot i així encara és veien algunes jugades aïllades per bandes, precisament per banda esquerra va arribar el segon gol de l’Espluga, que per cert va ser un autèntic “golas “, ja que Ricky va xutar des de gairebé trenta metres. Amb l’avantatge en el marcador l’equip espluguí no va saber adormir el partit i aquest fet ho va aprofitar el Rocafort per arribar amb més perill a l’ària local. Ja en el minut 38 d’aquest segon temps el davanter visitant, desprès de marxar per velocitat de dos defenses espluguins va encarar Sergio dins de l’ària, aquest llançant-se a terra va fer-li un clar penal. El col·legiat no va dubtar-ho en cap moment i va xiular la pena màxima, el Rocafort no va perdonar com ho havia fet anteriorment l’Espluga i col·locant la pilota a l’arrel del pal esquerra va enviar la pilota al fons de la xarxa, fent inútil l’estirada del porter que havia endevinat la direcció de l’esfèric. Aquest gol col·locava altre cop l’empat en el marcador i ja no és va moure fins a finalitzar el partit, cal dir però que el dos equips és podien haver endut el tres punts ja que després de l’empat a dos van tenir ocasions per aconseguir-ho.

Aquest dissabte dia 7 de febrer a les 16:30 l’Espluga jugarà al camp del Santa Coloma.


Redacció: Gerard Flor

Data: 07-02-2009