Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Sergi Miró campió de Catalunya de proves combinades en categoria Júnior
El passat cap de setmana a la pista coberta de Vilafranca, l’atleta espluguí del FACVAC Sergi Miró es va proclamar Campió de Catalunya de proves combinades en categoria Júnior.

El dissabte, l’atleta del FACVAC va començar la competició disputant els 60 metres llisos, on no va voler forçar per evitar resentir-se d’una antiga lesió als isquiotibials i on va enregistrar un temps de 7”57. Seguidament, en la prova de salt de llargada, Sergi Miró va establir un nou rècord del FACVAC al saltar 6 metres i 48 centímetres. En la tercera de les proves, el llançament de pes, l’espluguí va aconseguir la seva millor marca personal amb 10.88 metres. Per acabar la jornada de dissabte, el jove atleta va saltar per sobre del llistó situat en 1.72 metres en la prova de salt d’alçada.

Diumenge, va començar disputant la prova dels 60 metres tanques, on va aconseguir també la seva milor marca personal amb un temps de 9”29. En la següent prova del dia, el salt amb perxa, l’atleta del FACVAC va aconseguir un nou rècord del club, situant-lo en uns espectaculars 4.00 metres. Finalment, per acabar la bona actuació del talentós atleta espluguí, en els 1000 metres llisos va parar el cronòmetre en uns bons 3’08”82, que també es converteixen en la seva millor marca personal.

 

Amb aquests resultats, l’atleta del FACVAC es convertia en el nou Campió de Catalunya de proves combinades. La suma total dels punts de les set proves disputades va ser de 4362 punts, puntuació que permet a Sergi Miró disputar el Campionat d’Espanya Junior de la especialitat amb serioses opcions de medalla, campionat que tindrà lloc d’aqui 15 dies a San Sebastià.

 

Sergi Miró esta seguint una progressió atlètica impressionant, i és actualment l’atleta del FACVAC amb més projecció de futur. El saber fer dels tècnics del FACVAC en proves tècniques, les instal·lacions atlètiques de la ciutat, i el gran ambient atlètic del club d’atletisme vallenc, li proporcionen al jove atleta espluguí tots els recursos necessaris per tal de poder entrenar en condicions i seguir la seva progressió de manera tranquila però segura cap noves fites en un futur proper.

 

Resultats de Sergi Miró en la competició:

 

60 metres llisos: 7”57

Salt de llargada: 6.48 metres (rècord del FACVAC)

Llançament de pes: 10.88 metres (marca personal)

Salt d’alçada: 1.72 metres

60 metres tanques: 9”29 (marca personal)

Salt amb perxa: 4.00 metres (rècord del FACVAC)

1000 metres llisos: 3’08”82 (marca personal)

 

CAMPIÓ DE CATALUNYA JÚNIOR AMB 4362 PUNTS.


Redacció: FACVAC 

Data: 07-02-2009