Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 HOQUEI

El Casal de l'Espluga es manté lider preparat pel derbi comarcal
C. H. Cadí - 1: Guillem, Jaume, Marc, Joan Manel, Carlos, David, Aleix, Ian, Sergio i Ramon.

Vilatel Casal de l’Espluga - 5: David Salvador, Puntu, Antolinez, Cots, Maré (2), Adrià (2), Marc (1), Edu, Piñol i Bartolí.


Malgrat les inclemències meteorològiques viscudes el passat dissabte 24 de gener, i un cop informats de la possibilitat de jugar el partit sense perill, el sènior de l’Espluga es desplaçà fins a la Seu d’Urgell per disputar el partit contra el Cadí.
Els jugadors espluguins van sortir a la pista molt concentrats, coneixedors de la importància d’aconseguir la victòria i amb una motivació afegida degut a la possibilitat de recuperar la primera posició a la taula.
Cal citar el gran ambient viscut al pavelló del Cadi, amb un centenar d’aficionats locals que varen donar suport al seu equip en tot moment. De la mateixa manera, animem a tots els aficionats espluguins a assistir el pròxim cap de setmana per animar a l’equip davant la visita del Montblanc.
Realitzant una defensa molt correcta i amb la gran actuació del porter David Salvador, els jugadors de l’Espluga van dominar en tot moment la primera meitat, aconseguint ben aviat dos gols per part de Maré, que recompensaven l’esforç i el bon joc que estaven oferint. S’arribava a la mitja part amb el resultat favorable de 0 gols a 2.
L’inici de la segona meitat va estar marcat novament per la intensitat defensiva del jugadors de l’Espluga, que no volien veure’s sorpresos pels locals i varen evitar d’aquesta manera la possible reacció del Cadí. Passaven els minuts i la intensitat dels jugadors locals anava disminuint en un intent desesperat d’acostar-se al marcador. Aprofitant les seves oportunitats, els espluguins encara posarien més marge d’avantatge gràcies als gols d’Adrià i Marc. Els locals únicament varen aconseguir anotar en una ocasió, i totes les ocasions de les que disposaven acabaven amb la gran resposta del porter de l’Espluga, que va haver de ser substituït degut a unes molèsties físiques.

Els darrers minuts del partit van baixar molt d’intensitat, ja que els jugadors del Cadí es mostraven esgotats i el domini en el joc dels espluguins va ser constant, deixant córrer el temps fins arribar al final del partit amb un marcador favorable per 1 gol a 5.



HOQUEI BASE

Pel que respecta a l’hoquei base els resultats de la jornada van ser els següents:
En categoria prebenjamí el Casal va perdre a la pista del Reus Ploms, igual derrota va patir l’equip benjamí. L’aleví per la seva part va sumar una nova victòria, aquest cop a la pista del Castellar per 4 a 6, i es manté segon amb 10 punts i empatat amb el Masquefa B. Finalment l’equip juvenil es va desplaçar a Masquefa, on va perdre per 4 a 1, tot i que tan sols es va disputar la segona part per culpa de les inclemències del temps que van afectar Catalunya.



PROPERA JORNADA

Aquest diumenge al pavelló del Casal:
A les 4 de la tarda partit de categoria aleví entre el Casal de l’Espluga i el Masquefa B.
A ¼ de 6 partit de categoria juvenil entre el Casal de l’Espluga i el Sitges B.
Finalment a 2/4 de 7 de la tarda derbi comarcal de segona catalana entre el Vilatel Casal i l’A.E.Montblanc.

Redacció: Marc Fuguet

Data: 28-01-2009