Dijous, 25 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 VILATEL CASAL DE L'ESPLUGA

L'equip de 2a. Catalana guanya per 9 a 10 davant el Bell-lloc.
Bell·lloc 9

Vilatel Casal         10

Gols: Roger 4, Jordi 2, Marc 2, Piñol 1, Salvi 1

El primer equip del Vilatel Casal Espulga va tancar diumenge pasata a la pista del Bell·lloc una temporada, que un cop vista es pot qualificar de força bona, sobretot mirant el darrer sprint realitzat, amb 3 victòries importants, davant el Montblanc, el Reus Deportiu i a la pista del Bell·lloc. El partit de diumenge a part de poder aconseguir una nova victòria, podia significar en cas de sumar els 2 punts, la possibilitat pel Vilatel Casal d’acabar la lliga en tercera posició, tan sols per sota de Reus Deportiu i Flix, els dos equips que a més de demostrar la seva superioritat al llarg de la temporada han estta els dos que definitivament han obtingut l’ascens a primera catalana.
El partit jugat a terres lleidatanes va tenir dues parts ben diferenciades. La primera va estar dominada totalment per l’equip local que tot i no començar molt bé es va assentar en el partit i va poder remontar el primer gol del Casal. El nostre equip no va trobar en cap moment el seu lloc damunt la pista i això ho va aprofitar el Bell·lloc per ampliar les diferències fins al 5 a 2 amb el que es va arribar al descans. Sens duote amb aquest marcador no pintaven gaire bé les coses pel Vilatel, però el descans va servir per posar les piles als jugadors espluguins, que van sortir amb la clara mentalitat d’intentar remontar aquest resultat advers. Realment la mentalització va funcionar ja que a mesura que anaven passant els minuts el Casal es va anar acostant al marcador i en una gran segona part va aconseguir arribar a falta d’un minut i mig amb una diferència d etan sols un gol en contra 9 a 8. La proesa semblava difícil però el Vilatel Casal estava llençat a l’atac i va aconseguir obrar el miracle, aconseguint empatar el partit i marcant el 9 a 10. Fins i tot encara va tenir temps el Casal d’estavellar una pilota al pal.

Va ser sens duote un bon final a bona temporada, en la que cal felicitar a tot l’equip, jugadors, tècnics, delegats i afeccionats que han donat suport a l’equip. Al final però caldrà encara esperar per saber la posició definitiva del Vilatel Casal, ja que ara és tercer però l’Amposta, el seu immediat rival té encara un partit pendent. De totes maneres acabi el Vilatel Casal tercer o quart la temporada haurà estat igualment bona.

 

 

 

RESULTATS HOQUEI BASE

Infantil B

Monjos 7

Vilatel  5

Alineació Vilatel Casal: Jaime, Kevin, Xavier, Fernando, Santi, Mireia, Ian i Gabriel

 

Prebenjamí

Amposta         1

Vilatel           8

 

Benjamí

Amposta         6

Vilatel           2

Data: 22-04-2007