Dissabte, 20 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

L'equip femení de la UE Espluga torna a guanyar i ja en porten tres de consecutius
Aquest passat dissabte l’equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga va tornar a jugar davant la seva afició. El partit és preveia molt igualat però ja des de l’iniciï l’Espluga va agafar l’iniciativa i als pocs minuts Anna Farré , avançant-se a la portera visitant va obrir la llauna i va fer pujar l’un a zero en el marcador.
L’equip espluguí seguia atacant per mirar d’ampliar el marcador però no va ser fins al minut 20 d’aquest primer temps quan les espluguines van aconseguir el dos a zero, un bon gol aconseguit per Olga des de la frontal de l’ària, seguidament i desprès de provar-ho en diverses ocasions va arribar el gol de Monica Sheila, va ser un gol molt espectacular ja que va ser de corner directe. Així doncs amb el tres a zero en el marcador és va arribar al descans del partit.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que havia acabat la primera, però amb la mala sort que les accions de Mariona, Jessica i Anna no van acabar al fons de la xarxa, amb aquesta manca d’efectivitat va servir perquè l’equip visitant agafes moral i comences a jugar millor, el fet és que va començar a crear molt perill i semblava que en qualsevol jugada farien un gol. Així va ser però no va ser de jugada si no de penal, en una acció desafortunada en que Jesica va tocar la pilota amb les mants dins l’ària. El Falset no va deixar passar l’oportunitat i va fer pujar el 3-1 en el marcador. Tot hi que els dos equips van seguir lluitant per fer algun gol més, aquest és el resultat amb el que va finalitzar el matx. Així doncs tres punts més per l’equip Femení de la UE l’Espluga i convertint-se així amb la tercera victòria consecutiva. També cal destacar el brillant debut de Cristina Bonet.
Data: 29-11-2008