Divendres, 21 de Gener de 2022
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

Josep Antoni Collado, subcampió del món de pesca de Black Bass des d'embarcació
Del 14 al 18 d’octubre va tenir lloc al Llac de Garda (Itàlia), el IV Campionat del Món de pesca de Black Bass des d’embarcació.
La representació espanyola, va estar integrada per les tres parelles campiones d’Espanya del 2007 en diferents modalitats: La parella de Toledo, Pablo Nieto i Andrés Navarro, com a Campions d’Espanya 2007 absoluts i les parelles formades per Pablo Ferrer i Rubén Tarazona, de Saragossa, i Balbino Vico i Josep Antoni Collado, d’Igualada i L’Espluga, respectivament, com a Campions d’Espanya de Clubs 2007.
Els italians van preparar un escenari molt difícil per totes les nacions participants i van estar representats per les tres parelles especialistes d’aquelles aigües, intentant assegurar-se la victòria final, encara que la jugada no els va sortir com havien planejat.
El llac preciós, l’entorn magnífic per passar uns dies de vacances, però els peixos brillaven per la seva absència. En l’únic lloc on es podien trobar en quantitats petites era a l’interior dels ports, lloc on la llei italiana prohibeix pescar. Així doncs, tots els participants es van afanyar a fer-se lloc a les esculleres dels ports que es creia que podien tenir més trànsit d’entrada i sortida. Aquesta va ser l’estratègia de quasi tothom, menys dels italians, que sembla que tenien altres lloc ben coneguts.
Espanya va començar malament, finalitzant la primera mànega en setena posició. La segona mànega va anar igual de malament que la primera, encara que van retallar una posició, acabant sisens en la general, mentre que l’equip de Saragossa es col•locava tercer en la general individual, optant a la medalla de bronze. Però va arribar la tercera i definitiva mànega i en un gran treball d’equip, van aconseguir una remuntada històrica, que els medis de comunicació nacionals, així com la Federació Espanyola de Pesca han qualificat de “gesta”.
Una cop acabada la competició, Pablo Ferrer i Ruben Tarazona aconseguien la medalla d’or, proclamant-se Campions del Món individuals. La selecció espanyola, gràcies a la coordinació dels seus equips, van aconseguir la medalla de plata, que acreditava als seus integrants com a Subcampions del Mon i l’espluguí Josep Antoni Collado es va endur el trofeu a la peça més gran capturada en el Mundial.
Itàlia va ser la gran derrotada, no aconseguint ni trepitjar el podi final.

Classificació:

1.- Rússia 2.- Espanya 3.- Alemanya 4.- Romania 5.- Itàlia
6.- Bèlgica 7.- Letònia 8.- Estats Units 9.- Mèxic 10.- Portugal