Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA

Els Pallaresos no van ser rival per l' U.E. L'Espluga que va acabar golejant
El dissabte 14 d'abril, tot i el mal estat del terreny de joc, degut a la pluja, és va disputar al camp municipal del Riu Sec de L’Espluga de Francolí, el partit corresponent a la 30ª jornada de tercera territorial. Entre els equips; U.E. L’Espluga i U.E. Pallaresos.

El partit va començar amb un camp molt enfangat tot i això l’equip esplugui va sortir molt concentrat decidit a emportar-se la victòria. Les ocasions per part de l’Espluga no van trigar en arribar, sobre el minut 7 de partit una passada de Joan Civit a l’espai cap a l’interior de l’àrea  va proporcionar que la pilota arribes als peus de l’Oriol Casanoves, aquest sense pensar-ho dues vegades va etzibar un fort xut a porteria, la pilota va entrar per l’escaire i va significar 1 a 0. L’Espluga va seguir pressionant al conjunt rival, però en una jugada a pilota parada en les proximitats de l’àrea de L’Espluga l’equip visitant va empatar el partit. L’equip local no va decaure i va seguir dominant el joc i en el minut 13 Joan Civit des de el mig del camp va efectuar el llançament d’una falta enviant la pilota a l’interior de l’àrea, Miki va ser l’encarregat de fer pujar el 2 a 1 al marcador.

Els minuts anaven passant i altre cop de pilota aturada els Pallaresos van empatar el partit, un gol amb molta sort. L’Espluga va tornar a reaccionar i sobre el minut 40 de partit Miki avançant-se  al salt del porter dels Pallaresos va rematar l’esfèric al fons de la porteria significant el 3 a 2, aquesta jugada també va ser per una assistència de Joan Civit. Amb aquest resultat es va arribar al descans del partit.

 

La segona part va començar amb un forta pressió de l’equip local, fent recular l’equip visitant en els seu propi terreny de joc i va provocar que els Pallaresos realitzessin un joc mes dur. Aquestes accions provocaven moltes interrupcions en el joc. En una d’aquestes interrupcions l’àrbitre va senyalar una falta a favor de L’Espluga en el mig del camp. Joan Civit va fer efectiu el llançament directe a porteria i va introduir la pilota per l’escaire esquerra al fons de la porteria visitant significant el 4 a 2.

L’Espluga es sentia superior i volia ampliar el marcador, provocant continus contraatacs contra la porteria  visitant. En un d’aquestes accions Jordi Perez va encarar el porter i aquest el va fer caure, l’àrbitre va xiular la falta i sense dubtar-ho un moment va ensenya-li la vermella directa al porter visitant ja que era l’últim home.

En el minut 30 d’aquesta segona part Joan Civit va efectuar un llançament de falta que es va estavellar a la tanca defensiva dels Pallaresos, el rebot el va empalar altre cop Civit xutant a porteria i Jordi Perez va desviar la pilota posant el cap aconseguint finalment enviar la pilota al fons de la porteria significant així el 5 a 2 puges al marcador.

Amb aquest resulta es va arribar al final del partit significant així 3 punts mes per la U.E l’Espluga col.locant-se quarts en la taula classificatòria.

 

Aquest pròxim cap de setmana L’Espluga jugarà al camp de la Riba en busca d’una nova victòria.

 

 

U.E. L’Espluga  5





U.E. Pallaresos 2


Redacció: Gerard Flor

Data: 18-04-2007