Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

L'Espluga guanya el seu primer partit d'aquesta temporada
Aquest passat dissabte la Unió Esportiva l’Espluga va tornar a jugar davant la seva afició, concretament davant d’uns 70 aficionats. Aquest cop és va enfrontar amb la UE Santa Coloma de Queralt, sent el tercer derbi consecutiu d’aquesta temporada. Un maig que en seguida és va posar de cara per l’equip espluguí, ja que als primers minuts van agafar el control de l’esfèric, aquest fet va donar el seu fruit ja que Miki als 10 minuts va obrir la llauna i va fer pujar 1-0 en el marcador.
Les accions de perill s’anaven succeint a l’ària del Santa Coloma, en una d’aquestes i després d’uns quants rebots dins l’ària petita De Cara va col·locar el 2-0 en el caseller de l’Espluga. Així doncs en el minut 20’ d’aquesta primera part és posaven les coses de cara per l’equip local, cosa que no havia succeït en el anterior partits. Ja en les acaballes de la primera part, Xesco marxa per velocitat, encara el porter i per sota les cames d’aquest envia la pilota al fons de la xarxa, col·locant un tres a zero en el marcador. Amb aquest resultat és va arribar al descans del partit.

La segona part va començar com la primera, però amb l’inconvenient que no s’arribava tan fàcilment a l’ària visitant. Mica en mica i veien que l’equip visitant no arribava amb claredat a les proximitats de Lopez, l’Espluga és va relaxar una mica. Aquest fet va provocar que el Santa Coloma entres en el partit i cada cop arribava amb més perill a les proximitats de la porteria local, aquest perill i després d’una pilota mal rebutjada pel porter, la qual va quedar morta als peus del davanter visitant, que nomes va tenir que espenyar la pilota. Així dons el santa coloma escurava la diferencia en el marcador. Ja en el minut 80’ d’aquest maig va arribar el 3-2, un gol en pròpia porteria, que Antoní desgraciadament intentava rebutjar l’esfèric , però aquest va entrar per tot l’escaire de la porteria local espluguina. A manca de deu minuts per acabar el partit i amb el resultat tan ajustat, l’equip local és va començar a posar nerviós. Però aquest nervis és van transformar amb alegria quan l’àrbitre va xiular el final del derbi.

Data: 30-10-2008