Divendres, 21 de Gener de 2022
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

Un set a zero per l'equip femení de la UE Espluga
L’Equip femení de l’Unió Esportiva l’Espluga, aquest passat dissabte dia 25 d’octubre va jugar el seu tercer partit del campionat, aquest cop ho feia conta el Col·legí Vidal i Barraquer de Cambrils. El partit és preveia plàcid , però s’havia de jugar. Les noies de l’equip espluguí van saltar al camp molt concentrades i de seguida, sobre el minut 3 de partit va arribar el 1-0, que va ser obra de Montse desprès d’una fantàstica triangulació.
El Segon gol no va tardar en arribar i el va fer Núria, aprofitant un rebot en defensa. L’Espluga no és conformava i seguia atacant i ja en les acaballes d’aquesta primera part Laura va engaltar un fort xut de gairebé el mig del camp, que va significar el 3-0. Amb aquest resultat és va arribar al descans del partit.
La segona part va començar amb una mica més de pressió i amb molts canvis respecte de la primera, aquesta pressió no va tardar a donar el seu fruit ja que Anna Farré va fer el quart gol per l’Espluga. A partir d’aquest moment l’equip local és va relaxar una mica i l’equip visitant arribava amb més facilitat a l’àrea local, l’entrenador local és va adonar d’aquest fet i va introduir quatre canvis, cosa que en seguida va donar el seu fruit, ja que Jessica del seu propi camp va xutar la pilota, aquesta va entrar per l’escaire dret de la portera, fent pujar el cinquè gol per l’equip espluguí. Seguidament van arribar dos gols més, que van ser obra de Núria, amb el hat trick aconseguit avui es col·loca com la màxima golejadora de l’equip. Amb el resultat de 7-0 és va arribar al final del partit.
Data: 30-10-2008