Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 HOQUEI

El Vilatel Casal Espluga prepara la temporada amb Drac Actiu
En motiu de la preparació per a la nova temporada, la secció d’hoquei sobre patins del Casal de L’Espluga de Francolí va realitzar el passat dissabte 13 des setembre una sortida amb BTT, gràcies a la col·laboració de l’empresa Drac Actiu, els membres dels equips Juvenil i 2ª Catalana varen gaudir de les activitats que s’havien previst.
La sortida constava d’una cursa d’orientació amb BTT. Dividits en grups i equipats amb un llibre de ruta, els jugadors varen haver d’orientar-se durant un trajecte d’uns 25 quilòmetres aproximadament, que els va dur per camins i senders del termes de l’Espluga, Vimbodí i Vallclara.

L’objectiu de la cursa consisteix en aconseguir una bona entesa al grup i presentar-se als punts de control i a l’arribada final havent passat per cada una de les fites col·locades estratègicament durant el recorregut, així com aprofitar per gaudir del paisatge i la natura. La germanor i el bon ambient va ser present durant tota la jornada, la qual va culminar amb l’arribada conjunta de tots els participants i amb un dinar per a recuperar forces.

L’experiència va ser valorada molt positivament per tots els participants, recomanant-la a tots els grups d’amics amants de la natura i amb ganes de practicar esport.

Finalment aprofitem per agrair de nou a l’empresa Drac Actiu la seva col·laboració i dedicació amb les activitats de preparació per a la nova temporada de la secció d’hoquei de l’Espluga.//Cristina Bosch
Data: 21-09-2008