Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 CLUB PATÍ CASAL DE L'ESPLUGA

Curset de Tècnica de Patinatge Artístic
Els dies 24 i 25 de març dos patinadores del Club patí Casal de L’Espluga, Ingrid Sales i Laia Pons, van participar a un  curset de tècnica de patinatge artístic, organitzat pel CP Bellcaire d’Urgell, a càrrec de l’entrenadora Italiana Sra. Mònica Delli  Figorilli  i del director Joan Potrony.

El curset va durar tot el cap de setmana i va estar dividit  en  quatre grups de categories, que s’estaven una hora i mitja amb l’entrenadora cada vegada.

El club Lleidatà va tenir la gentilesa de convidar la nostra entrenadora, Sabina Masdeu, i a dos patinadores a participar en aquest curset que van ser triats segons  l’edat i el nivell que demanaven. Les despeses del curset( les hores d’entrenament així com les dietes i el viatge de la Monoica des d’Itàlia ) corrien a càrrec de les  patinadores, que van quedar molt contentes de l’oportunitat  de gaudir dels coneixements d’una entrenadora internacional i amb moltes ganes de repetir experiència.

La Sra. Delli es natural de Sant Benedetto del Tronto (Ascoli) i entrena el Grotamare Skating a Proccolo (Itàlia ) , que compta a diversos campions d’ Europa. També treballa amb el gran Lienarde , entrenador de fama internacional i es dediquen a donar classes magistrals per tota Espanya. Aquests cursets de tecnificació es fan dos o tres cops a l’any i hi hem estat convidats en d’altres ocasions.
Data: 11-04-2007