Divendres, 21 de Gener de 2022
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

Sergi Miró amb la selecció catalana a Itàlia
El passat cap de setmana l’atleta de l’Espluga de Francolí Sergi Miró (CA Espluguí), va ser convocat amb la selecció catalana d’atletisme en categoria Juvenil per a disputar un encontre internacional a la ciutat de Bolonya, Itàlia.
L’espluguí va participar en la prova dels 100 metres llisos on va fer una marca de 12”03 amb lleuger vent en contra, entrant en la cinquena posició de la seva sèrie. Posteriorment Sergi Miró va formar part de l’equip de relleus 4x100 que es va classificar en la segon posició, aconseguint d’aquesta manera la plata en els relleus amb un temps de 43”62.
En la classificació general la selecció catalana va aconseguir la victòria en categoria masculina, empatada a punts amb la selecció de Wielkopolska, mentre que l’equip català femení es va fer amb la segona posició. L’atleta esplugui, un cop finalitzi els seus últims compromisos oficials, ha confirmat la seva presència en el segon heptatló social, de caràcter local i amateur, que organitza el FACVAC a les pistes d’atletisme del Fornàs el pròxim 2 d’agost, convertint-se d’aquesta manera en el clar favorit al triomf.
Data: 17-07-2008