Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 VILATEL CASAL DE L'ESPLUGA D'HOQUEI

HOQUEI JORNADA 24 I 25 DE MARÇ 2007
El diumenge passat el pavelló del Casal es va omplir per seguir les incidències del derbi comarcal que enfrontava al Vilatel Casal i al Montblanc. La millor entrada de la temporada per a un partit emocionant però amb poc joc i que al final es va decantar a favor del nostre equip.
Era un partit que estava marcat ja d’inici per la derrota que va patir el Casal a la primera volta a Montblanc. Aquell dia els jugadors espluguins van estar exageradament desencertats, i això junt amb l’efectivitat dels montblanquins va fer que el resultat es decantés clarament a favor del Montblanc, primer amb un 8 a 0 que finalment es va quedar en un 8 a 4. Aquell resultat i les ganes de guanyar van fer que els jugadors del Casal sortissin amb molta precaució, controlant molt en defensa i sense arriscar en excés. Això juntament amb que el Montblanc tampoc presionava la primera línea del Casal van fer que el primer temps estigués marcat per un joc força aburrit. El Vilatel Casal és el que més ho intentava de cara a porteria, però sense massa encert i quan no es trobava amb les bones intervencions del porter visitant. No va ser fins a les acaballes quan un gol de Josep Maria Rosell avançava el Vilatel al marcador, resultat amb que s’arribaria al descans, 1 a 0.
 

Vistos els primers 25 minuts, res feia pensar que el partit canviés molt, sobretot tenint en compte la poca efectivitat dels dos equips davant de porteria, el que si estava clar era que l’emoció es mantindria fins als darrers instants, i realment això es va cumplir.
De sortida al segon temps el Casal va dominar més i ho va intentar amb una mica més d’empenta, al menys els primers 10 minuts ja que después i a mesura que el temps avançava i el marcador no es movia, l’equip local va anar arrsicant menys i es va dedicar a controlar la pilota i el tempo del partit. Els dos porters, Eduard i Xavi s’encarregaven de desfer les ocasions que es produien. A falta d’uns 12 minuts el porter Ramon entrava substituint Eduard, expulsat juntament amb un jugador montblanquí en una jugada dins l’àrea local, que no va anar a majors. Bona actuació també de Ramon que tot i encaixar un gol va desfer la resta d’ocasions visitants. Abans del gol del Montblanc, Joseph Maria Rosell, havia marcat el 2 a 0 que va donar durants uns minuts certa tranquil·litat. El 2 a 1 va tornar l’emoció fins al barrer segon, però el Vilatel Casal va saber controlar i emportar-se els 3 punts.
Destacar també que va ser un derbi molt esportiu, motiu pel qual cal també felicitar als dos conjunts.
 

El Vilatel Casal jugarà de nou aquest diumenge al seu pavelló a partir de 2/4 de 7 de la tarda, en aquesta ocasió davant el líder, el Reus Deportiu, una altra bona ocasió per omplir el pavelló i veure un bon partit.
 

 

HOQUEI BASE
Pel que fa als equips més joves de la secció aquests vans er els resultats:
 

Prebenjamí:   Vilaseca         4        Vilatel Casal    1
Benjamí:       Vilaseca         2        Vilatel Casal    9
Infantil B:      Vilatel Casal    3        Sitges B        5
Infantil A:      Vilatel Casal    3        Igualada        12
 

 

 

Pel que fa als partits d’aquest cap de setmana al pavelló del Casal
 

Dissabte tarda
A les 5
Prebenjamí:   Vilatel Casal             Reus P.
 

A les 6
Benjamí:       Vilatel Casal             Reus P.
 

Diumenge tarda
A les 5
Infantil B :     Vilatel Casal             Riudoms
 

A 2/4 de 7
Segona:        Vilatel Casal             Reus Deportiu
 

 

Data: 31-03-2007