Dissabte, 20 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 Unió Esportiva l'Espluga

L'Espluga no aprofita les seves ocasions i acaba la temporada perdent al camp del Constantí.
Aquest passat cap de setmana la Unió Esportiva l’Espluga es va desplaçar al camp del Constantí. El partit va començar amb contínues ocasions de gol per l’Espluga, però els davanters no van saber acabar en gol. Després d’una ocasió de gol desbaratada per Xesco va arribar el gol per l’equip local, que era la primera vegada que s’aproximava a l’ària dels de l’Espluga. Després d’aquest gol aconseguit pel Constantí el partit es va igualar en possessió de pilota i en ocasions de gol, però el segon gol per l’equip local no va tardar en arribar i va ser de penal , un penal molt clar que va fer  J. Bota al davanter local. Amb el dos a zero en el marcador l’equip espluguí va jugar més en atac, això va provocar que Miguel escurés diferències en el marcador. Amb el resultat de 2-1 es va arribar al descans del partit.

La segona part va començar igual que la primera, l’Espluga jugava bé però com ha passat tota la temporada,  costa molt fer gol. Tot hi així l’equip de la Conca no va baixar els braços i va continuar provant d’empatar el matx. El fet és que en una jugada on tota la defensa espluguina demanaven fora de joc va arribar el gol que donava per sentenciat el partit, així dons el Constantí feia pujar el 3-1 en el marcador, resultat amb el que finalitzaria el partit i també aquesta temporada 2007/08.

El balanç d’aquesta temporada per l’equip de l’Espluga té una lectura molt fàcil si veiem la classificació, ja que es podria dir que no s’ha sabut guanyar fora de casa.
Data: 15-05-2008