Dimarts, 23 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 L'Espluga torna a golejar en l'últim partit a casa d'aquesta temporada.

La Unió Esportiva l'Espluga
Aquest passat cap de setmana la Unió Esportiva l’Espluga va jugar al camp del Riu Sec i es va enfrontar amb l’equip del Cusa la Granja. El partit va començar molt bé per l’equip espluguí  ja que començaven amb superioritat numèrica, i és que l’equip visitant es va presentar amb vuit jugadors. Tot hi així, el partit va començar i l’espluga va fer evident la seva superioritat , també es va fer evident el relaxament amb el que estava jugant l’equip espluguí. L’Espluga fruit d’aquesta superioritat va fer tres gols en aquesta primera meitat, gols de Miki, De Cara i Xesco. Amb el tres a zero en el marcador es va arribar al descans del partit.

A la segona part l’equip visitant tot i la incorporació d’un jugador va seguir jugant amb vuit jugadors, ja que un en la mitja part es va cansar de jugar i va plegar. En aquest segon període la Unió Esportiva l’Espluga va prémer l’accelerador  una mica més i això es va notar ja que dos gols consecutius de Xesco feien pujar el cinc a zero en el marcador quan només havien passat deu minuts d’aquesta segona part. A partir d’aquest moment l’equip local va començar a marejar el rival, que tot i així encara van crear una acció de perill, però Toni molt atent va evitar-lo. El partit cada vegada era més un atac i gol per l’Espluga, va ser en aquest moment quan De Cara va acabar d’enfonsar al rival, ja que va fer tres gols consecutius i va col·locar el vuit a zero en el marcador. De cara amb aquest tres gols i el que havia aconseguit en la primera part és va convertir amb el golejador de la tarda amb quatre dianes per davant de Xesco que va aconseguir un “hat trick”. Amb el definitiu vuit a zero es va arribar al final del partit, un partit que tot i els gols va ser un pel avorrit. Aquest pròxim dissabte a les 17h. l’equip espluguí juga al camp del Constantí, el seu últim partit d’aquesta temporada.
UE l’Espluga  8 : Antoni Musté, Josep Mª , Jordi Pérez, Sergio, Francesc Rosell, Francesc Farré, Jordi Farré, Miquel, De Cara,  Jordi Amatlle, Bogdah, Oscar, Oriol.
Cusa la Granja  0 :


// Albert Fernández

Data: 08-05-2008