Divendres, 29 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats
Entitats Socials
 
 
AUVËNGUEN Jóvens de l'Espluga
L'ASSOCIACIÓ
ESTRUCTURA DE L'ENTITAT
FES-TE'N SOCI
FOTOGRAFIES
FONS DE PANTALLA
 
ADF
 
AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CREDIT ESPLUGA SCCL
CONSELL RECTOR
SECCIÓ COMERCIAL
SECCIÓ CELLER
SECCIÓ TRULL D'OLI
SECCIÓ CEREAL
PRODUCTES
MUSEU DEL VI
 
ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES
 
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA URBANITZACIÓ CARRERAS
 
PENYA BARCELONISTA
 
UNIÓ DE BOTIGUERS
 

SERVEIS
Àlbums
Enquestes
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
AUVËNGUEN Jóvens de l'Espluga

  FOTOGRAFIES
:: EL LOGOTIP
:: CREACIÖ D'AUVËNGUEN
:: FESTA DE PRESENTACIÖ 31.10.05

  EL LOGOTIP
Autora: Miriam Bosch Domènech
La junta de l’associació juvenil Auvënguen, jóvens de l’Espluga, va escollir el passat 13 de gener, el logotip oficial de l’associació, que a partir d’ara li donarà imatge. El logotip es va escollir a partir d’una proposta a tots els socis de l’associació de que presentessin les seves idees i propostes de logotips. En total, es van presentar 5 versions diferents de logotip per Auvënguen. L’elecció es va fer sense conèixer el nom dels autors, i tenint en compte les pautes posades al principi, i les funcions que ha de tenir el logotip d’Auvënguen.
L’elecció final va caure sobre l’obra de la jove espluguina Míriam Bosch. La junta de l’Associació justifica l’elecció d’aquest logotip perquè, d’entre les propostes, és el que més s’escau a les necessitats d’imatge. Concretament, concentra els atractius bàsics que es buscaven: predominància del color verd, que és el color de l’Espluga; és un logotip juvenil, amb tipografia moderna, però lligat amb la tradició, amb tipografia més tradicional, al subtítol jóvens de l’Espluga, que conserva la denominació original dialectal de la paraula joves. Un dels fets que més ha agradat per l’elecció d’aquest logotip és el tret distintiu que es buscava que hi aparegués, i que en aquest cas, és la ë de la paraula Auvënguen que ressalta amb una altra tipografia, tamany i color, i destaca la dièresi del nom, no té cap significat lingüístic, sinó artístic. Aquesta ë, lletra amb què comença el nom d’Espluga, i vocal particular del dialecte de transició espluguí, es convertirà en una part escicionable del logotip, i podrà identificar, independentment, l’associació.
El logotip s’incorporarà a tots els documents oficials, d’administració, i també a la publicitat, cartelleria, webs, i als productes que es faran com globus, gots, samarretes, pegatines, bolígrafs, entre d’altres.