Divendres, 23 de Febrer de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats
Casal de l'Espluga de Francolí
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
QUÈ ÉS EL CASAL?
UNA MICA D'HISTÒRIA
JUNTA DIRECTIVA
ACTIVITATS CURS 2010 - 11
 
ACTIVITATS CULTURALS
CERTAMEN LITERARI DEL CASAL
HISTÒRIA DE L'ESPLUGA
XARXA DE TEATRE
PATCHWORK
CONCURS DE DIBUIX DE LA FIRA 2008
 
FORMACIÓ PERMANENT DEL CASAL
 
ESCOLES ESPORTIVES
ESCOLA D'AERÒBIC
ESCOLA DE BALLET
ESCOLA DE PATINATGE
IOGA
GIMNÀSTICA ADULTS
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 

TREATEA TEATRE DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
EL FRANCOLÍ Revista
DESCARREGA'T LA REVISTA
 
SERVEIS
Àlbums
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
ACTIVITATS CULTURALS

  CONCURS DE DIBUIX DE LA FIRA 2008
CASAL  DE  L’ESPLUGA  DE  FRANCOLÍ

XIII  CONCURS DE DIBUIX DE LA FIRA

El diumenge 17 de febrer de 2008 va tenir lloc, al vestíbul del Teatre del Casal, el lliurament de premis del Concurs de dibuix de la Fira, organitzat pel Casal de l'Espluga.

En aquesta dotzena edició, s’han presentat 159 obres de nens i nenes de l’Espluga,  en tres categories diferents segons les edats dels participants.   La categoria A, pertany als nens i nenes nascuts els anys 1996 i 1997;  la categoria B, els nascuts el 1998 i 1999 i la categoria C, els nascuts el 2000 i 2001.

Els guanyadors en cada categoria van ser: Gemma Ferré Térmens, categoria A. Oriol Garcia Guasch, categoria B. Norimane Bakchich, categoria C.  A més el jurat va atorgar dos accèssits per la categoria dels més petits, que van ser per: Júlia Moya Cartañà i Guillem Tierz Vallès.

Els premis, un diploma acreditatiu i un val per la compra de material de dibuix, els van lliurar la presidenta del Casal, la Sra. M. Dolors Civit, la Sra. Pepita Bobé, de la junta del Casal  i dos dels membres del jurat,    el Sr. Antoni Sàbat i el Sr. Josep Estivill.

Els dibuixos restaran exposats al vestíbul del Teatre del Casal tot aquest mes de febrer.

 
Guanyadors 2007 - XI Concurs de Dibuix de la Fira

El diumenge 18 de febrer de 2007, al vestíbul del Teatre del Casal, va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs de dibuix de la Fira, organitzat pel Casal de l'Espluga a Ferran Lozano Bosch, Maria Roig Bergadà, Joan Poblet Badia, i Júlia Moya Cartañà.

En aquesta edició, es van presentar 144 obres de nens i nenes de l’Espluga,  en tres categories diferents segons les edats dels participants.  Els guanyadors en cada categoria van ser: Ferran Lozano Bosch, categoria A. Maria Roig Bergadà, categoria B. Joan Poblet Badia , categoria C.  Júlia Moya Cartañà, accèssit en la categoria C.

Els premis, un diploma acreditatiu i un val per la compra de material de dibuix, els van lliurar la presidenta del Casal, la Sra. M. Dolors Civit i un dels membres del jurat  el Sr. Antoni Sàbat.