Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats
Agenda social i cultural de l'Espluga
 
 
PRESENTACIÓ
 
DIRECTORI D'ENTITATS
SOCIALS
ESPORTIVES
CULTURALS
ACTUALITZA LES DADES
 
NIT D'ENTITATS
QUÈ ÉS?
VEREDICTE
 

SERVEIS
Àlbums
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
PRESENTACIÓ


BENVINGUTS AL PORTAL D'ENTITATS DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ!

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de l'Espluga posa a la disposició de totes les entitats espluguins aquesta plana web on les entitats que ho han sol·licitat poden tenir el seu espai web, i el més important, publicar les seves notícies i l'agenda d'actes a l'Espluga.  

Durant l'acte de celebració de la Nit d'Entitats del 2006 es va presentar el Portal de les entitats, una iniciativa que ha de permetre consolidar el teixit associatiu i cultural de la vida.

Es tracta d’un portal web gestionat amb el sistema webfàcil d’Oasi, al qual hi tenen accés privat les entitats, per tal de modificar el seu espai, publicar notícies i actes a l’agenda, i accés obert a tots els navegants per informar-se sobre el moviment social, cultural i esportiu de l’Espluga. Amb això es vol que s’organitzi millor l’agenda d’actes de l’Espluga, i així, no se’n solapin més d’un, al mateix moment.

La web està dividida en quatre seccions segons la tipologia de les entitats, i dins de cada una es troben els accessos directes als espais de les 20 entitats que s’han sumat al projecte. A la part central es publica l’agenda i les notícies d’interès.
A la web també s’hi pot consultar un directori de les més de 50 entitats de què disposa la vila. El portal és:
www.esplugaentitats.oasi.org.

SI VOLS DONAR D'ALTA LA TEVA ENTITAT AL PORTAL D'ENTITATS ESCRIU A: espluga@altanet.org